Afdrukken

Hoe werkt schade afhandeling van je scooter.

Heeft u schade opgelopen aan uw scooter dan kunt u bij Scooterdumper Weesp terecht voor schade expertise en herstel aan uw scooter.

 

Werkwijze

De volgorde is dat u allereerst het schadeformulier volledig ingevuld en opstuurt naar uw verzekering of tussenpersoon. Achterop dit formulier vult u onze bedrijfsgegevens in en het eventuele geschatte schadebedrag. Na een aantal dagen kunt u de verzekering bellen om te vragen of het formulier is aangekomen en om een expertise bezoek in te plannen. Wij maken dan een schade rapport op. De schade expert kan bij ons terecht van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur. Na het bezoek van de expert bellen wij u of de schade expert om de mogelijkheden te bespreken.

Kosten

De kosten voor het schade rapport, ontvangen van schade expert en verdere afhandeling van de schade zijn €90,00. Dit bedrag moet worden voldaan bij het ophalen of afleveren van de scooter, als er besloten wordt  tot "volledige" reparatie van de scooter dan word het bedrag verrekend met de schade factuur.