scooterdumper banner

De allernieuwste elektrische scooter, de Niu NQi

Lithium-Ion Revolutie

NQi1s 25/45km 60V-26Ah /1500w zwart, wit en matgrijs EURO 5

NQi1s PRO 60V-29Ah / 1500w donker blauw, wit, matzwart en matgrijs, EURO 4

NQi1s SPORT 60V-35Ah/ 1500w donker blauw, wit, matzwart en matgrijs EURO 5

 

De Niu NQibiedt u 80 kilometer vrijheid met slechts één oplaadbeurt (voor de 25km uitvoering geldt een actieradius van 80km,de 45km uitvoering heeft een actieradius van 50km).

Dit is niet zomaar een scooter, het is uw nieuwe voertuig om een stad te verkennen. Rijd ermee naar het werk, ga erop uit tijdens het weekend. 
NIU: De toekomst van stedelijke verkenning vandaag.

Scooter Leasen: Kan ook via ScooterWeesp

Bereken de kosten per maand Klik hier voor een berekening van de kosten.

  

Ongelooflijk Lichte Batterij voor Verlengd Bereik

De NIU NQi Civic gebruikt de modernste lithium-ion batterijpakketten (Gefabriceerd door Panasonic, Samsung en LG) met een garantie van twee jaar. Door zijn gewicht van slechts 10 kg (22lbs) kan u de NIU batterij makkelijk dragen voor het opladen op kantoor of thuis. Het 29aH batterijpakket is volledig opgeladen binnen zes uur, levert een bereik van 80km, of ongeveer vier dagen van typisch stadsgebruik.

Details van het batterijpakket.

De vrijheid om de stad rondom u te verkennen begint met het NIU batterijpakket dat gebruik maakt van Lithium Ion batterijcellen van Panasonic, LG, en Samsung. Het is ons gelukt om 29aH opslag in te passen welke een comfortabel bereik van 80km levert en tegelijkertijd slechts 10 kg (22lbs) weegt. De kern van de N1S Civic bestaat uit een op auto’s gebaseerd Battery Management System (BMS) dat het vermogensverbruik regelt en uw veiligheid waarborgt.

Daarbovenop bieden we de NIU nu aan met 2 Jaar Garantie op het batterijpakket.

 

 

Een slimme NIU

Verbonden en Intelligent

GPS / Anti-Diefstal / Traceersysteem / Scooter Diagnostiek / Helpcenter 

In een wereld van verbonden toestellen vroegen we ons af waarom scooters niet met de cloud verbonden zijn. Wij wilden dit veranderen

 

.

Europees visitekaartje in Amsterdam
“Nederland is voorloper op technologisch gebied en is mede door de omvang een zeer geschikte testmarkt voor NIU. Nederlanders zijn gehecht aan de vrijheid die tweewielers hen bieden en staan open voor nieuwe innovaties. Dit maakt het voor ons een logische keuze om onze eerste Europese flagship store in Amsterdam te vestigen.” aldus Joseph Constanty, International Director van NIU. De gemeente Amsterdam heeft de ambitie uitgesproken om in 2025 zo veel mogelijk uitstootvrij te willen zijn op het gebied van verkeer en NIU biedt met de duurzame e-scooter de slimme oplossing in het scootersegment.

800 miljoen kilometer op de teller
NIU is ‘s werelds grootste e-scooter merk en is sinds eind 2017 bij verschillende scooterdealers verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Het innovatieve merk is in 2015 na een succesvolle crowdfunding campagne van start gegaan met de productie van de scooters. Twee jaar later heeft het merk 500 winkels in China en 400 verkooppunten in Europa. Inmiddels rijden er wereldwijd ruim 330.000 e-scooters rond die samen meer dan 800 miljoen kilometer op de teller hebben staan.

NIU gebruikt de grote hoeveelheid ridingdata van alle scooters om de prestaties van de software en nieuwe modellen constant te optimaliseren. Naast de laatste technologie is de vormgeving van de scooter een belangrijk speerpunt van het bedrijf. Zo is NIU meerdere malen in de prijzen gevallen voor het fraaie design van de e-scooters.

Inspelen op de ontwikkelingen in Nederland
NIU is het merk achter de eerste slimme e-scooter in Nederland. Door de NIU Cloud, een app waarmee de scooters 24/7 connected zijn, kan de NIU-software regelmatig updates uitvoeren op bestaande scooters en is het voor de eigenaar mogelijk op afstand de batterijstatus, rijgeschiedenis of locatie van de scooter te controleren. Met de opening van de eerste flagship store in Europa spreekt NIU de ambitie uit om te groeien met hun e-scooters in Nederland en Europa.

“Met de toenemende luchtvervuiling vinden er in Nederland veel veranderingen plaats op het gebied van mobiliteit. De recente milieuzone in Amsterdam is hier een voorbeeld van. Wij weten zeker dat Nederlanders openstaan voor de overstap naar de duurzame e-scooter en met alle ervaring en kennis die wij uit China meenemen kunnen wij hen daarbij helpende hand bieden” aldus Joseph Constanty. De flagship store, op steenworp afstand van het Museumplein, is het meest recente visitekaartje voor NIU. De bezoeker krijgt de mogelijkheid om de verschillende modellen te bekijken, de functionaliteit van de app te ervaren en een ritje op een van de testmodellen te maken.

Scooter en Motor Service Weesp in het Gooi

Pampuslaan 224, 1382JS, Weesp

0294-414108
info@scooterweesp.nl

Whats App: 06-19238596

Openings tijden
maandag     12:00 - 17:30
dinsdag       09:00 - 17:30
woensdag    09:00 - 17:30
donderdag   09:00 - 17:30
vrijdag        09:00 - 16:00
zaterdag     10:00 - 14:00
zondag Gesloten

Lunch 12:00 - 13:00

Betalings mogelijkheden:
Contant, PIN, Lease

Dichts bijzijnde locatie's
Snackbar De Haven
One Fitness Weesp
Houthandel De Vechtstreek
ScooterWeesp

 

Ga naar boven